VOORGERECHTEN


Romige Aspergesoep

of

Salade met diverse soorten Vis

of

Gerookte KipCocktail met kerriesaus


Voorgerechten worden geserveerd met

stokbrood, kruidenboter en een

huisgemaakte rouille


HOOFDGERECHTEN


Schnitzel met een champignon roomsaus

of

Varkenshaas met appel

gegratineerd met brie en geserveerd met een heerlijke stroopsaus

of

Duo van Zalm en Victoriabaars

geserveerd met een Kreeftensaus


Hoofdgerechten worden geserveerd met

Een frisse salade en frites


DESSERTS


Hangop

met verse aardbeien en Bastognekoeken

of

Coupe ‘Go Nuts’

Twee bollen Hazelnoot Roomijs en een bol

Vanille Roomijs met gemengde noten,

geserveerd met Karamelsaus en slagroom

of

Koffie, Thee of Cappuccino a la Twins

met diverse lekkernijen



Al deze gerechten zijn ook apart te bestellen!

3-GANGEN KEUZEMENU